joi, 6 martie 2008

Funny shit!

Sunt intr-o pana acuta de subiecte, un moment trist in activitatea mea de maistru blogger-ist. Refuz sa copiez posturile altor oameni (chiar daca se practica, de dragul vizitatorilor... si din respect pt ei :) ) asa ca nu am de ales, Am sa impartasesc cateva amintiri mai amuzante.

Aceasta este o patanie din ciclul "ce se intampla pe moto, ramane pe moto!". In una din drumetiile mele alaturi de prieteni cu directia Bucuresti - Alexandria -Giurgiu, avand ca scop o scurta dar intensa vizita a Dunarii, vremea nu a fost exact cum ne asteptam noi... Pe scurt, frig rau, o ceata de nu vedeai la 15 metri si multa umezeala. In ciuda acestor conditii nefavorabile, inconstienta si nevoia de adrenalina a primat.

Din cauza umezelii excesive, sub forma unei pelicule foarte fina de apa (ceata), cum vizierele moto nu sunt prevazute cu stergatoare am zis sa ne dotam cu ceva in acest sens. Ce mi-a cazut mie in mana a fost un sul de hartie igienica de prin garaj.

"Pe cai voinicii mei!". Plecam de la Academia Militara si o luam usor, usor, spre iesirea din Bucuresti. Deja simteam nevoia sa sterg din ce in ce mai des viziera cu o bucata din acel sul de hartie, care o proptisem cumva pe ghidonul motorului.

Nu stiu ce s-a intampla, dar la un momentdat hartia nu mai era de gasit. Nu puteam sa ma opresc sa scot alta pentru ca cei din fata aveau deja un avans considerabil. Ajungem in Berceni si observ ca o dacie merge in paralel cu mine si toti cei patru ocupanti se holbau la mine si se cacau pe ei de ras in tot acest timp. Enervat, dau mai tare in gaz sa scap de ei. Nu trece foarte mult si ajung in dreptul unui microbuz in care oamenii, pe rand, la vederea mea, incep sa rada haotic... Eu "WTF?? Nu ati mai vazut motociclisti pe vreme naspa?! Taranilor!". Fug si de microbuz...

La o diferenta foarte mica de timp ajung in dreptul unui autobuz Mercedes la care geamurile sunt destul de reflective. Ma uit subtil cu coada ochiului si deja vedeam 2 care erau cu gura pana la urechi! Dar nu este singurul lucru care il observ!

Vad cum pe partea de sus a castii mele flutura, ostentativ, precum esarfele aviatorilor, o bucata roz de hartie igienica de cam 1m lungime. Da, acea bucata! :))

Nu cred ca va puteti imagina cat de jenant a fost momentul... Stiu doar ca am trecut pe galben-rosu pentru a evita o oprire la semafor cu autobuzul langa mine. Ar fi fost total dizgratios sa ma vada cum ma intind sa iau bucata de hartie :))

Sunt sigur ca exista si poze pentru ca am vazut cativa scotand telefonul si sigur nu scriau sms-uri... Insa nu sunt in posesia mea. Ma bucura faptul ca am facut ziua catorva persoane. Hartie la bordul motocicletei.... Never again! :D

3 comentarii:

Anonim spunea...

Mi-as fi dorit sa vad si eu faza asta....sigur ma binedispuneai!!!
Imi place f mult cum scrii!!:) :P

Anonim spunea...

:))))dar poza de ce ai cenzurat-o?:))))))sau sa fie din cauza cetii?:))))))

madi spunea...

chiar ca 'funny shit'!! esti super ca ne-ai impartasit si noua 'patania' ta..si ai descris-o perfect-am o imagine f clara a ceea ce ti s-a intamplat!:)