luni, 10 martie 2008

Cand ai probleme cu instalatia…

Nimic nu este mai groaznic decat sentimentul de inutilitate. Asta este ceea ce experimentez eu acum, cand febra musculara este ca la ea acasa.

Astazi am fost luat prin surprindere de o veste usor ciudata, transmisa telefonic: „- Larry, cred ca exista o problema cu instalatia…” (si aici majoritatea cititorilor ranjesc pervers…), „ - Au sa vina instalatorii la ora 1 sa schimbe o teava…”. Buuunn! Acum se explica de ce era mai multa ordine in bucatarie astazi decat de obicei… Asta este, renunt la meciul de tenis, batutul covoarelor, restul activitatilor ce presupun efort fizic pentru a astepta instalatorii.

Este usor bizar, aflandu-ma intr-o stare fizica cam precara, totusi, moralul meu era surprinzator de bun. Nu imi explic cum dar eram pus rau pe glume si aveam nevoie de victime asa ca am asteptat cu interes aparitia lor.

”Tzzzzzzzzrrr!!” Un mod mai ciudat de a suna la usa, nefolosit de familia mea, decat atunci cand vor sa faca glume proaste… Meseriasii au sosit. Deschid cu mari eforturi usa, stau o secunda pana identific un nene care era deghizat in vecinul meu de la scara 2, imbracat in haine de „scandal”. „- Hai ca am venit sa-ti repar instalatia!” (Nea' Fanel = un barbat pe la 60 de ani dar inca ager la minte...)

Las omul sa-si faca damblaua, asta in urma unui festival al oftarii, ca el nu are cum sa umble la tevi fiindca sunt imbracate in faianta.
Urmarind tot procesul demolarii nisei din propriul pat (am vedere excelenta din camera in bucatarie, nu da nimeni spargere la frigider fara ca eu sa bag de seama ce si cat a luat :) ), imi este greu sa nu observ cum pantalonii instalatorului o pornesc in jos, intr-un ritm alarmant, pe masura ce el spargea faianta cu o satisfactie din ce in ce mai nebuna.

Nu stiu ce sa zic ca sa nu fie prea jenant si totusi sa bage de seama de situatie. Dar vorbele se pare ca ieseau fara ca eu sa le fi gandit:
„- Nea’ Fanele… daca eram cu doua zile mai tanar si mai in putere nu scapai usor din ghearele mele!” (nu sunt gay si nici bisexual… imaginati-va socul! )

Dupa aproximativ 5 secunde de liniste totala, de nu misca frunza, semn ca nea’ Fanel proceseaza mai greu mesajul, il vad cum pune rapid mana la spate si se pipaie subtil… Apoi din ce in ce mai disperat cand observa cat de mult au avansat nadragii sai…

Momentul in care a intors capul la mine, cu o privire usor porno-schizofrenica a fost priceless! Nu a mai durat mult pana cand s-a instalat un ras isteric in ambele tabere…

Acum, ce ai face tu in situatia asta?

4 comentarii:

Anonim spunea...

Data viitoare sa iti aduci o domnisoara blonda ca instalatoare...si o sa vrei tu sa o ajuti cu cea mai mare placere...eventual sa o lasi pe ea sa aiba privelistea placuta din patul tau:P

olivia spunea...

hehehehe..c gay!!!!!:)))))i.ai vazut fundul instalatorului...hmmm...yammy;p

Anonim spunea...

"olivia spunea...

hehehehe..c gay!!!!!:)))))i.ai vazut fundul instalatorului...hmmm...yammy;p"

... recunosc, am o problema cu persoanele in costumatii :D... Mi se par hot! Dar... vorbim de Nea' Fanel aici, nu Monica Bellucci :D Ciao!

olivia spunea...

monica belucci costumata in instalator...hmmm...kinky!!!!:PPPP